Open IP Camera Forum

General => General Discussion => Topic started by: abrogard on November 19, 2017, 05:10:27 am

Title: Better Software To Connect With Foscam Clone?
Post by: abrogard on November 19, 2017, 05:10:27 am

 I have a couple of Foscam clones and they came from different vendors.

 One of them has no 'advanced' option or any other way of changing the configuration.

  So how did I get it set up in the first place?

  ah, good question.  Well I think it came with its own software for finding it and talking to it.

  I've lost that now.  Can't find it.

  Anyone got any idea of how I could perhaps get at this camera and reconfigure it for our new local network which uses the 10.x.x.x  series instead of the 198.x.x.x  ?

Title: Re: Better Software To Connect With Foscam Clone?
Post by: Georgie on January 08, 2018, 11:25:18 pm
You can not connect directly to the settings?